خرید vpn
Mooie vrouwen met autisme

Mooie vrouwen met autisme Miss Verkiezing Nederland

Mooie vrouwen met autisme

Hoe het leven van een mooie meid met autisme kan veranderen door middel van een Miss verkiezing. Mijn verhaal als getuigenis over deze bijzondere gebeurtenis over mooie vrouwen met autisme.

 

Mooiste vrouwen autisme miss verkiezing.

Alexis uit Hilversum is afgelopen weekend verkozen tot Miss Nederland. Dit maakt haar dan ook in mijn ogen 1 van de mooiste vrouwen in Nederland. Ook al was ze dit voor haar direct omgeving en ouders al, ze kreeg vele conflicterende reacties van andere mensen hierover wat een enorme invloed op haar zelf beeld heeft gehad.

 

Alexis vertelde aan de interviewer van autismsolutioncenter:

“De eenzame dagen van rond slenteren in mijn keuken leken een aantal van de langste dagen van mijn leven. Als iemand mij toen had verteld dat ik een kroon zou dragen, een avondjurk, hakken en een badpak aan zou hebben, voor een live publiek met felle lichten en televisiecamera’s, zou ik de eerste zijn om die persoon uit te lachen. De gedachte dat mannen tegen elkaar fluisteren ‘wat een lekker wijf’ wanneer ik voorbij zou lopen op het podium gaat mijn verbazing te boven.”

Lekker wijf

 

Ik realiseer me nu dat zelfs mijn zwaarste dagen verbleken in vergelijking met de zwaarste dagen van anderen met een autisme spectrum stoornis. Ik heb deze kans gekregen om mijn stem te gebruiken voor degenen die hier niet over beschikken of deze nog moeten vinden.”

 

“Mijn pad naar mooie vrouw is misschien niet een die andere personen zouden kiezen, maar ik ben de uitdaging aangegaan om de Miss Autisme competitie voor mooie vrouwen van binnen en buiten te winnen. Het leek ook een soort van grap: een meisje dat werd verteld dat ze anders, nooit bij de mooie meiden zou horen en beschouwd werd als een paria door velen heeft de verkiezen gewonnen.”

 

Standaard sexy vrouwen kregen geen stemmen van mensen met een handicap

“Ik wist dat ik voor een uitdaging zou komen te staan en zelfs met enige scepsis zou worden geconfronteerd op mijn route naar mooiste vrouw van Nederland, maar ik heb nooit de steun die nog steeds krijg verwacht.

Het winnen van de Autisme Miss Nederland Mooie Vrouw titel tijdens de wedstrijd was de hoogste eer voor mij. Het feit dat zoveel mensen, voor wie ik een volslagen vreemde ben, de tijd namen om me te kiezen als hun deelnemer is iets wat ik nog steeds probeer te begrijpen.

De glitter en de glamour kan zijn verdwenen uit de prachtige ervaring, maar mijn inzet voor de bewustwording over autisme en het bouwen van bruggen van acceptatie groeit elke dag sterker – vooral nadat ik e-mails, Facebook berichten en tweets heb gelezen van de mensen die mijn reis hebben gesteund.”

 

Wij van autismsolutioncenter zijn enorm blij met deze vooruitgang in de mode en miss wereld, dat er ook ruimte is voor mooie vrouwen met een verstandelijke handicap.